Eteeriset öljyt

Olemme kiertänee maailman ympäri etsimässä luonnon puhtaimpia kasviperäisiä esansseja – voidaksemme korjata ne juuri sinun käyttöösi. Lopputuloksena on neljä 100-prosenttisen puhdasta eteeristä öljyä. Tutustu kaikkiin tuoksuelämyksiin verkkokaupassamme.

Pisaroita hyvinvoinnille

Foreverin eteeriset öljyt sisältävät vain luonnon puhtaimpia ainesosia. Kukkia, hedelmiä, yrttejä, mausteita – täydellisesti koostettuna tuottamaan ylivertainen tuoksuelämys. Ainesosien valinnassa, poiminnassa ja valmistuksessa laadukkuus on aina ensisijaista. Maaperän mineraalipitoisuus, ilmasto, sijainti ja vastuullisuus huomioidaan tarkasti. Kasvien poimimisen jälkeen niistä uutetaan eteerisiä öljyjä höyrytislaamalla ja kylmäpuristamalla. Tuloksena on luonnon puhtaimpia kasviperäisiä esansseja. Täydellisiä lahjaksi tai itsensä hemmotteluun.

 

Tuoksuja kaikille aisteille

Tuoksun kulkeutuminen nenän kautta limbisen hermoston läpi ja siitä seuraavan tunnereaktion syntyminen kestää kolme sekuntia. Ei siis ihme, että aromaterapiaa ja eteerisiä öljyjä on käytetty monissa muinaisissa kulttuureissa luonnollisena keinona kehon tukemiseen, hyvinvoinnin kohentamiseen ja ulkonäön parantamiseen. Jokaisella eteerisellä öljyllä on omat hyötynsä, ja niitä voi sekoittaa uusien vaikutusten luomiseksi. Öljyä ei tarvita suurta määrää, jo muutama pisara riittää.

Käyttövinkki

Eteeristen öljyjen käyttökohteet ovat lukemattomat. Tässä on muutamia vinkkejä inspiraatioksi, jotta voit löytää omat tuoksuvat onnenhetkesi:

  • Kylpy
  • Höyrysauna, esimerkiksi vilustumisen yhteydessä
  • Huonetuoksu
  • Hajusteettomien tuotteiden hajustus
  • Kankaanpala kuivausrummussa