Tuotteiden ostaminen

Peruuttamisoikeus

Kuluttaja voi peruuttaa kaupan 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on vastaanottanut itsenäiseltä jälleenmyyjältä ostamansa tavaran. Peruuttamisen voi tehdä kirjallisesti tai suullisesti. Jos itsenäinen jälleenmyyjä ei jostain syystä ole voinut toimittaa koko tuotetilausta samalla kertaa, peruuttamisoikeus koskee koko tilausta siihen asti, kunnes kuluttaja on saanut kaikki tuotteet. Kuluttajan vastuulla on palauttaa tuotteet 14 päivän kuluessa siitä, kun hän on ilmoittanut itsenäiselle jälleenmyyjälle kaupan perumisesta. Peruuttamisoikeuden hyödyntäminen edellyttää, että tuotteet palautetaan siinä kunnossa kuin ne on vastaanotettu. Voit palauttaa tuotteet normaalina postipakettina, ellei kaupanteon yhteydessä ole muuta ilmoitettu. Saat rahasi takaisin palauttamistasi tuotteista ja tuotteiden tilaamisen yhteydessä maksamistasi toimituskuluista, kun itsenäinen jälleenmyyjä on vastaanottanut palautuksesi.

Asiakastyytyväisyystakuu

Jos et halua hyödyntää peruuttamisoikeutta, mutta olet kokeillut tuotteita, etkä ole ollut täysin tyytyväinen, voit sen sijaan hyödyntää 90 päivän asiakastyytyväisyystakuutamme. Takuumme tarkoittaa, että jos olet tyytymätön ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä tai kokonaan/osittain käytettynä – kuitin kanssa. Saat rahasi takaisin ilman kyselyitä. Ota yhteyttä itsenäiseen jälleenmyyjään, joka neuvoo, miten toimit.

Reklamaatio

Jos haluat tehdä reklamaation tuotteesta, ota yhteyttä itsenäiseen jälleenmyyjääsi mahdollisimman pian ja kohtuullisessa ajassa.

Maksutavat

Jälleenmyyjämme toimivat itsenäisesti ja päättävät itse hyväksymistään maksutavoista. Eri myyjillä voi siis olla käytössä eri maksutapoja. Tavallisesti ostokset maksetaan käteisellä toimituksen yhteydessä tai tilisiirrolla.

Toimitustavat

Tilausten toimitustavat ja toimitusajat vaihtelevat valitsemasi jälleenmyyjän mukaan. Jos asut lähellä jälleenmyyjää, hän voi jopa toimittaa tilauksen henkilökohtaisesti ovellesi. Forever Scandinavian jälleenmyyjät myyvät tuotteita ainoastaan Pohjoismaissa. Muiden maiden myynnistä on lisätietoa osoitteessa foreverliving.com.