Ostotiedot

 

Katumisoikeus

Sinulla kuluttajana on lain mukaan oikeus katua ostoasi 14 päivän sisällä siitä lukien, kun olet vastaanottanut ostamasi tavaran itsenäiseltä jälleenmyyjältä. Voit katua ostoasi kirjallisesti tai suullisesti. Jos itsenäinen jälleenmyyjä ei jostain syystä ole voinut toimittaa kaikkia tuotteita samanaikaisesti, katumisoikeus on voimassa koko tilauksesta, aina siihen saakka, kunnes olet saanut kaikki tavarasi.

Sinulla kuluttajana on vastuu palauttaa tuotteet 14 päivän sisällä siitä lukien, kun ilmoitit itsenäiselle jälleenmyyjälle, että kadut ostoasi. Palautat tuotteet siinä kunnossa kuin vastaanotit ne voidaksesi hyödyntää katumisoikeuden. Jos sinulle ei oston yhteydessä ole ilmoitettu jotakin muuta, tuotteet voi palauttaa tavallisella postipaketilla. Saat takaisinmaksun palauttamistasi tuotteista sekä mahdollisesti maksamasi toimituskustannukset tuotteiden toimituksen yhteydessä heti, kun itsenäinen jälleenmyyjä on vastaanottanut palautuksesi.

Asiakkaantyytyväisyystakuu

Jos et halua käyttää katumisoikeutta, mutta olet kokeillut tuotetta tulematta täysin tyytyväiseksi, voit sen sijaan hyödyntää 90 päivän Asiakastyytyväisyystakuutamme.

Takuu tarkoittaa, että jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit lähettää tuotteen takaisin jälleenmyyjälle 90 päivän kuluessa – käyttämättömänä tai täysin tai osin käytettynä – yhdessä kuittisi kanssa. Saat silloin rahasi takaisin.

Ota yhteyttä itsenäiseen jälleenmyyjään, niin hän kertoo miten tulee toimia.

Reklamaatio

Jos haluat jostain syystä reklamoida tuotteen, on tärkeää, että otat yhteyttä itsenäiseen jälleenmyyjääsi mahdollisimman pian ja kohtuullisen ajan sisällä.

Maksutapa

Koska jälleenmyyjämme ovat itsenäisiä, he päättävät myynnistään itse. Se merkitsee myös sitä, että he tarjoavat eri maksutapoja. Tavallisin tapa on maksaa käteisellä toimituksen yhteydessä tai tilisiirron kautta.

Toimitustapa

Tuotteesi voidaan toimittaa sinulle eri tavoin ja eri toimitusajoin valitsemastasi jälleenmyyjästä riippuen. Jos asut lähellä jälleenmyyjää, saat useimmiten henkilökohtaisen toimituksen kotiovellesi saakka. Forever Scandinavia myy tuotteita Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa ja Norjassa. Myynti muihin maihin, siirry osoitteeseen foreverliving.com.

 

 

play