Aloe vera

Aloe vera -geelimme sisältää vain lehden sisällä olevaa osaa, joka on hyvin suojassa ulkoisilta vaikutuksilta.

Aloe vera – kasvi, jolla on monia hyviä­ ominaisuuksia

Aloe vera on subtrooppinen kasvi, joka pystyy varastoimaan paljon vettä. Sen lehdissä on hidasjuoksuista geeliä, joka juuri veden lisäksi sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän aineita. Geeli voidaan juoda joko ravintolisänä tai sekoittaa muiden ainesosien kanssa erilaisiksi ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteiksi.

Foreverin Aloe vera

Aloe Barbadensis Miller, laita nimi muistiin. Maailmassa on noin 400 Aloe-lajia, ja kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa. Mutta ihmiskunta on rakastanut yhtä lajeista aikojen alusta lähtien: Aloe Barbadensis Miller. Meidän Aloe veramme.


 

Aloe veraa taimesta tuotteeksi sinulle

Forever omistaa käyttämänsä viljelmät itse, jotta se voisi valvoa koko tuotantoprosessia aina viljelystä valmiiseen tuotteeseen asti. Foreverin Aloe vera viljellään vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Jokainen taimi alkaa kasvaa kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi

Hyvää tuotetta ei voi valmistaa huonoista raaka-aineista. Siksi panostamme tuotteiden perustaan ja viljelemme Aloe veraa hedelmällisillä viljelymailla, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman.

Forever on maailman suurin Aloe vera -tuotteiden viljelijä, valmistaja ja jakelija. Foreverin Aloe vera viljellään aina yrityksen omilla viljelmillä Teksasissa Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Dominikaanisessa tasavallassa. Näin Forever voi valvoa koko prosessia aina viljelystä ja jalostuksesta jakeluun asti ja varmistaa sen laadun.

play

Me suojelemme Aloe veraamme

 

Viljelmämme

Teksasissa ja Dominikaanisessa tasavallassa sijaitsevilla omilla viljelmillämme jokainen 50 miljoonasta Aloe vera -kasvista saa alkunsa kypsän kasvin pienestä juuripistokkaasta. Kasvit saavat kasvaa rauhassa täydellisessä maaperässä ja ilmastossa, jossa aurinko paistaa yli 2000 tuntia vuodessa. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan varovasti käsin ja siirretään heti eteenpäin. Loput kasvista jää maahan kasvattamaan uusia voimakkaita lehtiä, jotka saavat kasvaa ja kukoistaa omassa tahdissaan. Kun Aloe vera -kasvista on korjattu satoa 4–5 vuotta, sen kyky tuottaa uusia lehtiä alkaa heikentyä. Silloin on uudelleenistutuksen aika. Ennen uudelleenistutusta peltoa ei viljellä yhteen kasvukauteen, vaan siihen kylvetään muita kasveja, kuten apilaa ja tattaria. Näin huolehditaan siitä, että maaperä pysyy elinvoimaisena. Kasvukauden jälkeen nämä kasvit kynnetään maahan, missä ne vapauttavat maaperään typpeä. Tämän jälkeen pellolle istutetaan uudet pienet Aloe vera -kasvit ja sykli alkaa alusta. Tällainen vuoroviljely on hyväksi ympäristölle ja viljelykasveille.

Tarkka prosessi 

Aloe vera poimitaan käsin sen saavutettua täydellisen kypsyyden, ja käytämme ainoastaan lehtien sisäosan geeliä ainutlaatuisessa patentoidussa prosessissamme. Seuraamme tarkasti prosessia koko matkan ajan kasvista valmiiksi tuotteeksi varmistaaksemme turvallisen ja korkealaatuisen tuotteen. Aloe veraamme käyttävät miljoonat tyytyväiset ihmiset ympäri maailmaa, sekä sisäisesti että ulkoisesti. Kaikki tuotteemme noudattavat kaikkia lakeja ja määräyksiä, jotta ne olisivat turvallisia kuluttajille.

Turvalliset aineosat

Foreverillä seuraamme jatkuvasti viimeisimpiä tutkimuksia ja suosituksia, kun on kyse tuotteidemme ainesosista. Kaikkien lopputuotteidemme ainesosien pitoisuudet alittavat aina hyväksytyt ja turvalliset rajat  voimassa olevien lakien ja suositusten mukaisesti. Kaikki ainesosat ja niiden käyttö tuotteissamme on nykyään hyväksytty EU:ssa ja Skandinaviassa ja niitä pidetään kuluttajille turvallisina. Esimerkiksi mehumme valmistetaan todella tiukkojen laatuvaatimusten mukaisesti Aloe veran lehtien sisäosasta eikä lehdistä. Forever luottaa Aloe veraansa, jota tuhannet ihmiset käyttävät päivittäin.

Forever Livingin tuotekehitystiimi tekee lisäksi jatkuvasti töitä parantaakseen tuotteitamme ja ottaa aina uusimmat tiedot ja suositukset huomioon uusien tuotteiden ja säännösmuutosten yhteydessä. Näin ollen tuotteet ovat kuluttajille turvallisia. Suosittelemme henkilöä, jolla on lääke- tai muuta hoitoa vaativa terveysongelma keskustelemaan lääkärin tai muun terveydenhoitoalan ammattilaisen kanssa saadakseen tarkempaa tietoa, ennen treeniohjelman aloittamista tai ravintolisien käyttöönottoaä.

Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää Aloe verastamme.