Aloe vera -juomat hyvinvointiin

Itsestään huolehtimisen pitää meidän mielestämme olla helppoa. Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia. Ravintolisämme Aloe vera -juomien muodossa helpottavat matkan aloittamista ja kurssin pitämistä tavoitteita kohti. Tutustu niihin ja muihin tuotteisiin verkkokaupassamme.

Aloe vera

Apu on usein tervetullutta, kun tarvitset tehostartin kohti terveellisempää elämäntyyliä. Ehkä pidät eniten alkuperäisestä tai sinuun vetoaa hieman hapokkaampi maku, kuten karpalo. Tai haluat jotain makeampaa, kuten persikkaa tai trooppista mangoa. Olipa valintasi mikä tahansa neljästä maustamme, kaikki juomat sisältävät runsaasti käsin poimitun Aloe veran hienointa sisägeeliä. Alkuperäisessä maussa on huimaavat 99,7 % omaa Aloe veraamme. Lue lisää siitä, miksi juuri meidän Aloe veramme on niin arvostettua, että miljoonat ihmiset kaikkialla maailmassa nauttivat sitä joka päivä.

C-vitamiini

Juomat sisältävät myös C-vitamiinia, joka muun muassa edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä torjuu väsymystä ja uupumusta. Ne eivät kuitenkaan sisällä lainkaan makeutus-, väri- tai säilöntäaineita. Mielenrauhan vuoksi juomat on pakattu ympäristöystävälliseen Tetra Pak -pakkaukseen, jonka voi kierrättää.

 

Ravintolisät smoothien ja shaken muodossa

Foreverin Aloe vera -juomat ovat lippulaivatuotteitamme, myyntisuosikkejamme. Meistä se ei ole lainkaan yllättävää. Nämä huippulaadukkaat ravintolisät sisältävät omilta viljelmiltämme käsin poimittua Aloe veraa. Valikoimamme sisältää muitakin hyvänmakuisia ja täyttäviä vaihtoehtoja, joita voi käyttää esimerkiksi herkullisessa smoothiessa tai virkistävässä shakessa.