Forever ja ympäröivä maailma

Foreverin ympäristötyö

Oikeastaan asia on melko yksioikoinen: luonnosta saatava Aloe vera on tuotteidemme pohja, minkä vuoksi pidämme huolta luonnosta. Aloe veramme viljellään aina hellävaraisesti, ja viljely toteutetaan vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Vuoroviljelyssä pelto laitetaan kesannolle yhdeksi kasvukaudeksi. Täksi ajaksi peltoon kylvetään välikasveja ennen Aloe veran uudelleenistutusta. Olemme alusta asti arvioineet näitä menetelmiä ja kehittäneet suunnitelman, jonka avulla toimintaa parannetaan jatkuvasti. Vuonna 2006 Forever otti käyttöön virallisen vastuullisuussuunnitelman ja sai ympäristöjohtamisen ISO 14001 -sertifioinnin – toimintamme on ollut tämän standardin mukaista siitä lähtien.

 

Kasvihuonekaasuissa Foreverin nettohiilidioksidijalanjäljellä on positiivinen ympäristövaikutus. 20 täysikasvuista Aloe vera -kasvia muuttaa hiilidioksidia hapeksi yhtä tehokkaasti kuin yksi puu. Viljelmiemme yli 40 miljoonaa Aloe vera -kasvia sitovat kaksi miljoonaa tonnia hiilidioksidia joka vuosi.

Sen jälkeen, kun aloitimme edistymisemme kartoittamisen, olemme onnistuneet vähentämään jätteen määrää 50 prosenttia ja lisänneet kierrätyksen määrää 26 prosentista 61 prosenttiin. Olemme tästä kehityksestä ylpeitä ja jatkamme itsemme haastamista voidaksemme tehdä vieläkin enemmän.

Esimerkiksi Foreverin muovipussit ovat biologisesti hajoavia. Valmistajan fiksu valmistusprosessi tekee pusseista ympäristöystävällisiä, koska ne hajoavat veteen, jos ne joutuvat luontoon. Muovirakeet maatuvat kokonaan 12 kuukaudessa, jos ne saavat ulkona sekä aurinkoa että vettä.

Kun juhlimme 40-vuotisjuhlavuottamme 2018, siirryimme käyttämään ympäristöystävällisiä Tetra Pak -pakkauksia suosikkituotteissamme – Aloe vera -juomissa. Ne ovat hajoava vaihtoehto muoville ja askel kohti kestävämpää maailmaa.

 

Forever Living ja hyvän­tekeväisyys

Forever on tehnyt yhteistyötä monien hyväntekeväisyysjärjestöjen ja -hankkeiden kanssa, kuten Project Playground ja Packing For Phineas. Olemme vuodesta 2015 lähtien tukeneet aktiivisesti Rise Against Hunger -järjestöä auttamalla pakkaamaan aterioita erilaisissa tempauksissa. Tavoitteena on nälän poistaminen maailmasta.

Olemme myös perustaneet Forever Givingin – se on maailmanlaajuinen järjestö, jonka tavoitteena on auttaa hädänalaisia lapsia. Tarjoamme apuvälineitä ja koulutusta, jotka tähtäävät köyhyyden ja nälän poistamiseen ja terveydenhoidon tuomiseen kaikkien ulottuville. Kyseessä voivat olla hätäavun tarjoaminen katastrofialueilla ja pitkäjänteiset toimenpiteet. Forever Giving kerää rahaa omien keräysprojektiensa avulla, jotka perustuvat jälleenmyyjien osallistumiselle.

PUNAINEN RISTI
Tänä vuonna kaikki Pohjoismaissa tehdyt Forever Giving -lahjoitukset menevät lyhentämättöminä Punaiselle Ristille. Punainen Risti pyrkii estämään koronaviruksen leviämistä eri puolilla maailmaa ja auttaa haavoittuvassa asemassa olevia. Täällä Pohjoismaissa työhön kuuluvat esimerkiksi tavaralahjoitukset terveydenhuollolle, valitustyö virustartuntojen ehkäisemiseksi, puhelimessa annettava keskustelutuki sekä vapaaehtoisten välittäminen esimerkiksi riskiryhmiin kuuluvien ihmisten avuksi.
Voit tukea Punaista Ristiä myös ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi.
 

LUE LISÄÄ:

   

 

 


PAINOTAMME YMPÄRISTÖTYÖTÄ
Olemme vakuuttuneita siitä, että tietoinen ympäristötyö on tärkeää menestymisen kannalta.