Forever ja ympäröivä maailma

Foreverin ympäristötyö

Oikeastaan asia on melko yksioikoinen: luonnosta saatava Aloe vera on tuotteidemme pohja, minkä vuoksi pidämme huolta luonnosta. Aloe veramme viljellään aina hellävaraisesti, ja viljely toteutetaan vuoroviljelyperiaatteella maan köyhtymisen estämiseksi. Vuoroviljelyssä pelto laitetaan kesannolle yhdeksi kasvukaudeksi. Täksi ajaksi peltoon kylvetään välikasveja ennen Aloe veran uudelleenistutusta. Olemme alusta asti arvioineet näitä menetelmiä ja kehittäneet suunnitelman, jonka avulla toimintaa parannetaan jatkuvasti. Vuonna 2006 Forever sai kansainvälisen standardisoimisjärjestön myöntämän ympäristöjohtamisen ISO 14001 -sertifioinnin – toimintamme on ollut tämän standardin mukaista siitä lähtien.

 

Kasvihuonekaasuissa Foreverin nettohiilidioksidijalanjäljellä on positiivinen ympäristövaikutus. 20 täysikasvuista Aloe vera -kasvia muuttaa hiilidioksidia hapeksi yhtä tehokkaasti kuin yksi puu. Viljelmiemme yli 40 miljoonaa Aloe vera -kasvia sitovat kaksi miljoonaa tonnia hiilidioksidia joka vuosi.

Sen jälkeen, kun aloitimme edistymisemme kartoittamisen, olemme onnistuneet vähentämään jätteen määrää 50 prosenttia ja lisänneet kierrätyksen määrää 26 prosentista 61 prosenttiin. Olemme tästä kehityksestä ylpeitä ja jatkamme itsemme haastamista voidaksemme tehdä vieläkin enemmän.

Esimerkiksi Foreverin muovipussit ovat biologisesti hajoavia. Valmistajan fiksu valmistusprosessi tekee pusseista ympäristöystävällisiä, koska ne hajoavat veteen, jos ne joutuvat luontoon. Muovirakeet maatuvat kokonaan 12 kuukaudessa, jos ne saavat ulkona sekä aurinkoa että vettä.

Kun juhlimme 40-vuotisjuhlavuottamme 2018, siirryimme käyttämään ympäristöystävällisiä Tetra Pak -pakkauksia suosikkituotteissamme – Aloe vera -juomissa. Ne ovat hajoava vaihtoehto muoville ja askel kohti kestävämpää maailmaa.

 

Forever Living ja hyväntekeväisyys

Hyväntekeväisyys on Foreverille tärkeää. Siksi meillä on oma maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö, Rex Maughan Forever Giving Foundation. Järjestön kautta autamme avun tarpeessa olevia naisia ja lapsia. Kyseessä voivat olla hätäavun tarjoaminen katastrofialueilla ja pitkäjänteiset toimenpiteet.

Rex Maughan Forever Giving Foundation
Forever on perustanut Rex Maughan Forever Giving Foundationin – se on maailmanlaajuinen hyväntekeväisyysjärjestö, jonka tavoitteena on auttaa avun tarpeessa olevia naisia ja lapsia. Tarjoamme apuvälineitä ja koulutusta, jotka tähtäävät köyhyyden ja nälän poistamiseen ja terveydenhoidon tuomiseen kaikkien ulottuville. Kyseessä voivat olla hätäavun tarjoaminen katastrofialueilla ja pitkäjänteiset toimenpiteet. Rex Maughan Forever Giving Foundation kerää rahaa omien keräysprojektiensa avulla, jotka perustuvat jälleenmyyjien osallistumiselle.

Autamme yhdessä Ukrainaa
Ukrainaa on kohdannut humanitaarinen katastrofi, ja haluamme luonnollisesti auttaa ja tukea Forever-ystäviämme ja kollegoitamme Ukrainassa sekä Ukrainan kansaa. Forever on lahjoittanut jälleenmyyjiensä ja Rex Maughan Forever Giving Foundationin kautta 10 000 euroa Punaiselle Ristille ja toiset 10 000 euroa UNICEFille niiden Ukrainassa tekemän työn tueksi. Foreverin toimistoilla ympäri Eurooppaa kerätään parhaillaan avustuspaketteja jaettavaksi pakolaisleireissä asuville ukrainalaisille.

Apusi on arvokasta
Käy antamassa tukesi jo tänään.
Lahjoita tukea Rex Maughan Forever Giving Foundationille >
Ryhdy Punaisen Ristin kuukausilahjoittajaksi >
Tee lahjoitus UNICEFille >

LUE LISÄÄ: