Kattavaa ihonhoitoa Foreverilta

Tehokkaat puhdistustuotteet, tehoseerumi, ikääntymisen merkkejä torjuva ravintolisä. Olipa ihosi kuiva, rasvoittuva tai herkkä, Forever tarjoaa laadukkaita ihonhoitotuotteita, jotka kosteuttavat, antavat hehkua ja sopivat juuri sinun tarpeisiisi. Tutustu kaikkiin ihaniin ihonhoitotuotteisiin verkkokaupassamme.

Mitkä ihonhoitotuotteet sopivat minulle?

Meillä kaikilla on erilaisia ihonhoitoon liittyviä toiveita ja tarpeita: Yksi pitää geelipohjaisista tuotteista, jotka ovat kevyitä ja imeytyvät ihoon nopeasti tahmaamatta. Toinen haluaa ihonhoitotuotteiden vaikuttavan ikääntymisen merkkeihin. Valikoimassamme on myös ravintolisä, joka täydentää ihonhoitorutiinia sisältäpäin. Vartalolle on tarjolla tuoksuvia saippuoita, voiteita, aurinkovoiteita, kuorintoja ja muita tuotteita, jotka ilahduttavat päästä varpaisiin.

Yhdistele tuotteista täydellinen ihonhoitorutiini

Kaikki ihonhoitotuotteemme tekevät yhteistyötä ja täydentävät toisiaan. Ne on suunniteltu toimimaan hyvin yhdessä. Voit siis mainiosti yhdistellä eri ihonhoitosarjojen tuotteita ja luoda itsellesi täydellisen ihonhoitorutiinin.

Jos kaipaat lisäinspiraatiota, tutustu kolmeen ehdotukseemme. Yksi rutiineista on suunnattu mukavuudenhaluiselle, joka haluaa nopean perusrutiinin. Toinen sopii ihonhoidosta kiinnostuneelle, joka on valmis käyttämään hieman enemmän aikaa ja vaivaa. Kolmas rutiini on tarkoitettu luksusta rakastavalle, jolle ihonhoito on aikaa vievä intohimo. 

Excellent-tason ihonhoitoa

Riippumaton saksalainen Dermatest®-laitos on testannut kaikki ihonhoitotuotteemme – ja myöntänyt kaikille tuotteille EXCELLENT-sertifikaatin. Tuotteitamme tai käyttämiämme ainesosia ei tietenkään testata eläimillä missään tuotantoketjun vaiheessa. Osoituksena sitoutumisestamme käytämme ylpeänä Leaping Bunny merkkiä, joka on kansainvälisesti tunnettu sertifiointi eläinkokeettomille kosmetiikka-, hygienia- ja kodinhoitotuotteille.