Terveysrutiinisi

Ruokavalio, liikunta ja valikoidut ravintolisät. Siinäpä lyömätön yhdistelmä terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Näiden kolmen osa-alueen avulla voit luoda oman terveysrutiinisi. Matkalle voit ottaa tueksi ravintolisien erityispakettimme.

Ravintolisät

Forever Aloe Vera Gel
Aloe Vera Gel sisältää vain vähän ainesosia: Aloe veraa, Aloe veraa ja vielä kerran Aloe veraa. Juomasta kokonaiset 99,7 % on auringossa kypsyneiden Aloe vera -kasvien hienointa sisägeeliä. Lisäksi juoma sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Niin yksinkertainen mutta silti niin nerokas juoma.

OSTA RAVINTOLISIÄ

Forever Daily
Forever Daily auttaa sinua selättämään yhden arjen lukuisista haasteista. Se huolehtii nimittäin siitä, että saat päiväannoksen kahtatoista tärkeää vitamiinia ja kahdeksaa kivennäisainetta, joista jokaisella on omat, elimistön eri osille hyödylliset vaikutuksensa. Kätevää! Forever Daily sisältää luonnollisesti omaa hienoa Aloe veraamme sekä lykopeenia ja Q10-koentsyymiä. Tällä pienellä tabletilla on siis suuri sisältö.

OSTA RAVINTOLISIÄ

Forever Active Pro-B
Tämä ravintolisä sisältää 8 miljardia elävää maitohappobakteeria kuudesta eri bakteerikannasta. Lisäksi se sisältää sinkkiä. Sinkki on kivennäisaine, joka edistää hiusten, ihon ja kynsien pysymistä normaalina. Sinkki edistää myös normaalia kognitiivista toimintaa (aivojen prosesseja, jotka liittyvät ajatteluun, taitoihin ja tietoihin) ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kaikki tämä on pakattu käteviin kapseleihin, jotka on helppo niellä ja ottaa mukaan matkalle.

OSTA RAVINTOLISIÄ

Forever Kids
Myös perheen pienimmät tarvitsevat vitamiineja ja kivennäisaineita. Kasvikset eivät aina ole lasten suosikkeja ruokalautasella, joten ruokavaliota voi olla hyvä täydentää houkuttelevammalla vaihtoehdolla. Forever Kids sisältää kahtatoista tärkeää vitamiinia, rautaa ja sinkkiä lapsille sopivissa purutableteissa, joissa on hyvä viinirypäleiden ja persikan maku. 
HUOM! Lasten ei tule käyttää muita ravintolisiä. Vain Forever Kids soveltuu lapsille.

OSTA RAVINTOLISIÄ

Huomaa, että ravintolisät ovat myynnissä erikseen.

Ruokavalio ja liikunta

Ole aktiivinen. Ja ulkoile raittiissa ulkoilmassa. Kun kaikki ahtautuvat sisätiloihin, tartunnat leviävät helpommin. Pidä siis huolta, että ulkoilet hetken joka päivä. Lisää tähän tasapainoinen ruokavalio. Varaa ruokakaappiin ruokia, jotka tukevat immuunipuolustusta ja pitävät sinut terveenä. Vitamiinikoulussamme voit perehtyä tavallisimpiin vitamiineihin ja lukea, mitä hyötyjä niillä on ja mistä niitä saa.

PIENI VITAMIINIKOULU

VINKKI! Ota ravintolisät joka päivä samaan aikaan, esimerkiksi aamupalan yhteydessä. Näin niiden ottamisesta muodostuu rutiini, joka on helppo muistaa.