Talvista kuulautta

Miten saat ihoosi kuulasta hehkua talvella?

Kuorinta on avain kasvojen heleyden palauttamiseen. Se poistaa kuolleet ihosolut ja nopeuttaa solujen uudistumista. Foreverin R3 Factor on kätevä tuote, joka sisältää juuri sopivan määrän happoja tämän prosessin ylläpitämiseksi kosteusvoiteen alla joka päivä. Karkeampaan kidekuorintaan voit käyttää smoothing exfoliatoria 1–2 kertaa viikossa.

Miten hoidan ihoani kylmään vuodenaikaan?

Ota käyttöön seerumi tai boosteri hoitavan päivävoiteen alle. Valitse seerumi ihosi tarpeiden mukaan – kosteuttava, ikääntymisen merkkejä torjuva, rauhoittava, talintuotantoa säätelevä tai muuhun tarpeeseen sopiva seerumi. Oma infinite by Forever firming serumimme sopii kaikille, jotka haluavat antaa iholle lisähoitoa. Se auttaa pitämään ihon nuorekkaana ja kimmoisana pidempään ihotyypistä riippumatta. Seerumi tunkeutuu päivävoidetta syvemmälle ihoon ja vahvistaa hoitavaa vaikutusta. 

Paras vinkkisi ihon hemmotteluun?

Kasvonaamio on hoitava lisä päivittäiseen ihonhoitorutiiniin. Sonya refining gel mask on miellyttävä naamio, joka tekee töitä yöllä, kun nukut, ja joka pestään pois aamulla. Kun haluat hemmotella ihoasi oikein kunnolla, valitse aloe bio-cellulose mask. Puhdista iho huolellisesti, tee kuorinta ja levitä naamio. Anna vaikuttaa noin 20 minuuttia. Älä pese kasvoja vaan hiero ylijäänyt seerumi ihoon. Tämä on ihana naamiohoito kuivalle talvi-iholle. 

Tarvitseeko iho talvella aurinkosuojakerrointa? 

Tarvitsemme auringonvaloa hyvinvointimme vuoksi ja D-vitamiinin tuotantoa varten, mutta myös talvella on tärkeää käyttää aurinkosuojaa. Aurinkosuojakertoimen käyttäminen päivittäin on paras tapa suojautua ennenaikaisilta rypyiltä, pigmenttiläiskiltä ja ihosyövältä. Protecting day lotion sisältää aurinkosuojakertoimen 20, joka suojaa ihoa aurinkoisena talvipäivänä.