C9 och F15 – lähde mukaan painonhallinta- ja terveysmatkalle

Ruokavalio- ja harjoitusohjelmat C9 ja F15 auttavat sinut nopeasti alkuun kohti uusia tavoitteitasi. Ne auttavat sinua luomaan terveellisimpiä tottumuksia, jotka kestävät myös sen jälkeen, kun ohjelma on suoritettu. Forever on tukenasi koko matkan.

 

Tarttukaa haasteeseen yhdessä

Kaikki on hauskempaa yhdessä tehtynä. Lyöttäydy yhteen yhden tai useamman kaverin kanssa, jotka myös haluavat päästä kuntoon hauskalla tavalla. Aloittakaa samana päivänä ja kannustakaa toisianne sosiaalisessa mediassa, treenatkaa yhdessä joko verkon välityksellä tai kasvokkain ja jakakaa suosikkireseptejänne ja vinkkejänne. Joukossa on voimaa. Eteen tulee takuuvarmasti päiviä, jolloin mikään ei huvita, mutta jos toisella ryhmäläisellä on hyvä päivä, hän voi kannustaa ja varmistaa, että pysyt mukana. Samalla tavoin sinä voit auttaa muita, kun sinulla on huippupäivä.

Treenivideot

Ammattilaisohjaajamme opastavat sinua tekemään harjoitukset. Täältä löydät kaikki  verkkoharjoitukset >
Ja lisäinspiraatiota on täällä >
 


Pakettien sisältö

C9- ja F15-paketeissa on samat ravintolisät. Paketit eroavat toisistaan ruokavalio- ja harjoitusohjelman osalta. Paketit ovat kokonaisratkaisuja, jotka auttavat sinua pääsemään alkuun ja omaksumaan uusia ja pysyviä elämäntapoja. Saat paljon terveellisiä ja maukkaita reseptejä, eri kuntotasoille sopivia treenivideoita ja paljon kannustusta.

Ravintolisät: 

Aloe Vera Gel – Aloe vera -juoma, joka on valmistettu käsin poimitun Aloe veran hienoimmasta ja laadukkaasta sisägeelistä. Se sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistämään solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Forever Ultra – Jos haluat pudottaa painoa tai ylläpitää nykyistä painoasi, voit korvata
1–2 ateriaa päivässä tällä shakella. Voit myös nauttia sen välipalana, kun mielesi tekee jotakin herkullista. Forever Ultra sisältää laadukasta soijaproteiinia, tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita sekä maksimaalisesti ravintoaineita ja minimaalisesti kaloreja.

Forever Therm – Sisältää C-, B2-, B6- ja B12-vitamiineja sekä pantoteenihappoa,
jotka kaikki edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä torjuvat väsymystä
ja uupumusta.

Forever Fiber – Ravintokuidut ovat tärkeä osa terveellistä ruokavaliota. Forever Fiber auttaa sinua lisäämään kuitua ruokavalioosi ilman turhia kaloreita.
 


Tavallisia kysymyksiä

Mikä on C9?
C9-ohjelma kestää yhdeksän päivää ja voi auttaa sinut pääsemään vauhdikkaaseen alkuun matkalla kohti terveempää itseäsi. Se on ensimmäinen askel kohti loppuelämän mittaisia elämäntapoja, joiden avulla saavutat kestävän painonhallinnan.

Mikä on F15?
Siihen kuuluu kolme eritasoista harjoitusohjelmaa, jotka on kukin jaettu kahteen 15 päivää kestävään jaksoon. Valitse Beginner, Intermediate tai Advanced sen mukaan, kuinka aktiivista elämää vietät.

Minkälaisia harjoituksia ohjelmat sisältävät?
Ohjelmissa tehdään vuorotellen sekä lihaskunto- että kestävyysharjoituksia, ja mukana on myös lämmittely- ja jäähdyttelyosiot.

Onko minun treenattava joka päivä?
Ei, on tärkeää levätä harjoittelun lomassa, jotta elimistö saa mahdollisuuden palautua.