Kuntoon pääsemisen alkeet

Haluatko karistaa pari kiloa, aloittaa säännöllisen liikunnan tai päästä eroon huonoista tottumuksista ja negatiivisista ajatuksista? Meiltä saat ohjelmat, jotka auttavat saavuttamaan kestävän painonpudotuksen ja pysyviä muutoksia. Näin ne toimivat.


Mielentila

DX4

Tästä matka alkaa. Tämän ohjelman aikana teet päätöksen, asetat tavoitteesi ja karsit pois sinua estävät huonot tottumukset ja negatiiviset ajatukset. Nelipäiväinen ohjelma sisältää ravitsemusneuvoja, ravintolisiä ja henkisiä harjoituksia, joiden avulla vahvistat kehon ja mielen vuorovaikutusta saavuttaaksesi syvällisempää hyvinvointia. Jo pelkästään tämä voi auttaa sinua pääsemään takaisin raiteille ja tulemaan tietoiseksi syömisestä ja elämäntapatavoitteista.

Mitä DX4-ohjelma sisältää?

12 Forever Therm Plus -tablettia, 8 Forever DuoPure -tablettia, 4 Forever Multi Fizz
-tablettia, 4 Forever LemonBlast -annosta, 1 Forever Sensatiable -pakkaus, 1 Forever Plant Protein -pakkaus,
4 x 330 ml Forever Aloe Vera Gel.

Ohjelman painopiste on henkisessä harjoittelussa. Saat tarkat ohjeet mindfulness-harjoituksista, painopistealueista, tavoitteiden asettamisesta ja paljosta muusta. Lisäksi mukana on seitsemän ravintolisää, joista kuusi on suunniteltu erityisesti DX4-ohjelmaa varten, sekä ravitsemusneuvoja ja reseptejä neljäksi päiväksi.

Myyntivinkki! 

  • Auttaa tavoitteiden asettamisessa
  • Mindfulness-harjoituksia
  • Innovatiivisia ravintolisiä

Painonpudotus  

C9

Tämä ohjelma on tarkoitettu painonpudotukseen. Jos haluat päästä eroon lanteille, vatsaan ja reisiin kertyneistä vapaamatkustajista, ennen kuin ne jämähtävät pysyvästi paikoilleen, C9 auttaa sinua pääsemään nopeasti alkuun painonpudotuksessa. 9 päivää ravitsemusneuvoja, ravintolisiä ja treeniohjeita. Suorita C9-ohjelma DX4-ohjelman jälkeen.

Mitä C9-ohjelma sisältää?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2x1 l Forever Aloe Vera Gel ja digitaalinen opaskirja.

Neljä ravintolisää sisältää kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet, kun noudatat vähäkalorista ruokavaliota. Digitaalinen opaskirja sisältää päiväkohtaiset ohjeet, terveellisiä ja maistuvia reseptejä ja vinkkejä hyvistä treeniliikkeistä.

Myyntivinkki! 

  • Painonpudotus
  • Terveellisiä ja herkullisia reseptejä
  • Nopeasti kuntoon

 


Pysyvä muutos 

F15

Haluatko saavuttaa kestävän muutoksen? Ylläpitääksesi uusia terveellisiä tapojasi voit siirtyä C9-ohjelmasta suoraan F15-ohjelmaan. Tässä ohjelmassa painotetaan terveellistä ja energiaa antavaa ruokaa, mutta myös hieman kovempaa treenaamista. Ohjelmasta on saatavilla kolme tasoa, Beginner/Intermediate/Advanced, sen mukaan, kuinka haastavaa harjoittelua haluat. 15 päivää auttaa sinua pitämään kiinni uusista terveellisistä tavoistasi ja tekemään muutoksesta kestävän.

Mitä F15-ohjelma sisältää?

1 Forever Ultra, 1 Forever Therm, 1 Forever Fiber, 2x1 l Forever Aloe Vera Gel ja opaskirja.

F15 sisältää samat ravintolisät kuin C9, mutta ohjelmien ohjeet eroavat toisistaan. Ohjelma koostuu kahdesta 15 päivää kestävästä osuudesta. Jos haluat suorittaa ne molemmat, sinun on ostettava lisäksi kaksi Forever Aloe Vera Gel -juomaa.

Myyntivinkki! 

  • Kestäviä muutoksia
  • Terveellisiä reseptejä
  • Mukautetut harjoitusohjelmat 

 

Hyödynnä harjoitusvideoitamme verkossa