The Business

Kiehtova liiketoimintamahdollisuus – lue ja inspiroidu!

Mikä minusta tulee isona? Tämä kysymys nousee usein ensimmäistä kertaa esiin teini-iässä, mutta moni pohtii sitä läpi elämänsä.
Forever Living Productsin liiketoimintamahdollisuus on auttanut monia luomaan uuden uran sekä hallitsemaan itse ajankäyttöään, talouttaan ja tulevaisuuttaan. Kysy itseltäsi: mistä unelmoin? Lue sitten, mitä Forever Livingin liiketoimintamahdollisuus on merkinnyt joillekin Forever Living Scandinavian jälleenmyyjille – ja miten he ovat saavuttaneet tasapainon elämässään. Lue lisää täältä.

The Forever Opportunity

Pohditko parhaillaan, onko tämä mahdollisuus sinua varten? Hae inspiraatiota katsomalla The Forever Opportunity -video, joka kertoo, millaista Forever Business Ownerin elämä voi olla. Jos pidät näkemästäsi, ota yhteyttä johonkuhun jälleenmyyjistämme. Jos et tunne jälleenmyyjää, voit etsiä lähimmän jälleenmyyjäsi täältä.

Mitä verkostomarkkinointi on?

Verkostomarkkinoinnin eli itsenäisten jälleenmyyjien kautta tapahtuvan suoramyynnin on ennustettu nousevan tulevaisuuden kaupankäyntitavaksi. Forever Living Productsin toiminta käynnistyi vuonna 1978, ja yritys on kehittynyt yhdeksi menestyvimmistä suoramyyntiyrityksistä. Yrityksellä on jälleenmyyjiä yli 160 maassa. Forever Living Scandinavia on toiminut 20 vuotta, ja sen luottoluokitus on AAA, mikä kertoo pitkäkestoisesta ja vakaasta luottokelpoisuudesta. Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.

Suoramyyntiä on harjoitettu jo aikojen alusta lähtien, mutta lisäksi se on myynnin muoto, joka toimii nykyään paremmin kuin koskaan aiemmin, sanoo Krister Fraser, Direct Selling Sweden -järjestön puheenjohtaja. Uudella videollamme Krister kertoo, miksi näin on, ja puhuu myös monista muista verkostomarkkinointiin liittyvistä aiheista.