The­ Business

Kiehtova liiketoimintamahdollisuus – lue ja inspiroidu!

Mikä minusta tulee isona? Tämä kysymys nousee usein ensimmäistä kertaa esiin teini-iässä, mutta moni pohtii sitä läpi elämänsä.
Forever Living Productsin liiketoimintamahdollisuus on auttanut monia luomaan uuden uran sekä hallitsemaan itse ajankäyttöään, talouttaan ja tulevaisuuttaan. Kysy itseltäsi: mistä unelmoin? Lue sitten, mitä Forever Livingin liiketoimintamahdollisuus on merkinnyt joillekin Forever Living Scandinavian jälleenmyyjille – ja miten he ovat saavuttaneet tasapainon elämässään. Lue lisää täältä.

Mitä verkostomarkkinointi on?

Verkostomarkkinoinnin eli itsenäisten jälleenmyyjien kautta tapahtuvan suoramyynnin on ennustettu nousevan tulevaisuuden kaupankäyntitavaksi. Forever Living Productsin toiminta käynnistyi vuonna 1978, ja yritys on kehittynyt yhdeksi menestyvimmistä suoramyyntiyrityksistä. Yrityksellä on jälleenmyyjiä yli 160 maassa. Forever Living Scandinavia on toiminut 20 vuotta, ja sen luottoluokitus on AAA, mikä kertoo pitkäkestoisesta ja vakaasta luottokelpoisuudesta. Forever on Pohjoismaiden suurin Aloe veraan perustuvien terveys- ja ihonhoitotuotteiden suoramyyntiyritys.

Kuuntele Norjan Suoramyyntiyhdistyksen puheenjohtajan Jan-Fredrik Torgersenin näkemys siitä, miksi 100 miljoonaa ihmistä eri puolilla maailmaa on valinnut työkseen verkostomarkkinoinnin.

play