Se rauhoittaa ja viilentää ihoa ja toimii päästä varpaisiin

Aloe vera - Monipuolinen kasvi

 

Aloe vera on jättänyt selkeän jälkensä historiaan, eikä se koskaan lakkaa hämmästyttämästä meitä ominaisuuksillaan. Se on mahtavan monipuolinen kasvi, joka on tehnyt Aloe Vera Gelly -geelistämme Forever-suursuosikin.

Emme ole ensimmäisiä, jotka ovat ihastuneet Aloe veraan ja huomanneet sen tarjoamat mahdollisuudet. Aloe veran monipuolisia ominaisuuksia on hyödynnetty käytännön tarpeisiin monissa eri kulttuureissa jo tuhansien vuosien ajan. Esimerkkeinä mainittakoon Hippokrates, joka arvosti kasvia suuresti, ja Egyptin kaunis kuningatar Kleopatra, joka käytti Aloe veraa päivittäiseen ihonhoitoon.

Hoitavat ominaisuudet

Ennen vanhaan kuhmun päälle laitettiin tuore Aloe veran lehti ja Aloe veralla hoidettiin kuivaa ihoa, jotta siitä tulisi pehmeä ja kimmoisa. Nykyään käytämme itse viljelemämme Aloe veran sisägeeliä lähes kaikissa tuotteissamme sen hoitavien ominaisuuksien vuoksi. Suursuosikkimme Aloe Vera Gelly sisältää itse kasvia – stabiloituna putkilossa. Aloe Vera Gelly on tuote, jolla on lukemattomia käyttömahdollisuuksia. Tässä annamme muutamia käyttövinkkejä.

Yleistuote kaikkeen käyttöön

Koska Aloe veran lehti sisältää runsaasti muun muassa kasvinestettä, Aloe Vera Gelly -geeliä voidaan käyttää kuivalle iholle runsaasti, jolloin iho saa kosteutusta ja tulee taas sileäksi. Nopeasti ihoon imeytyvä tuote säilyttää kosteutta, rauhoittaa ja hoitaa ihoa. Aloe Vera Gelly lievittää hyönteisten pistojen aiheuttamaa kutinaa ja viilentää auringon polttamaa ihoa. Tuotetta voi käyttää karvanpoiston jälkeen, kun iho tuntuu herkältä, tai meikin pohjalla, jos iho on kuiva ja hilseilevä. Aloe Vera Gelly sopii myös hiustuotteeksi: yhdessä Aloe Propolis Creme -voiteen kanssa siitä saadaan erinomainen hiusgeeli.

Aloe Vera Gelly ei sisällä rasvaa tai hajusteita, joten se sopii hyvin silmänympärysvoiteeksi. Se on siis täydellinen hoitava yleistuote, joka sopii yhtä hyvin kylpyhuoneen kaappiin kuin lomamatkallekin, ympärivuotiseen käyttöön, naisille ja miehille. Käytä Aloe Vera Gelly -geeliä niille ihoalueille, jotka sitä tarvitsevat.

Edut

  • Ihoa hoitavaa stabiloitua Aloe veraa geelimuodossa
  • Imeytyy nopeasti
  • Kosteuttava
  • Rauhoittava ja kosteutta säilyttävä

Tiesitkö, että...

  • Aloe Vera on mehikasvi, joka kuuluu liljakasvien sukuun. Tähän sukuun kuuluvat myös sipuli, parsa ja valkosipuli.
  • Aloe vera -lajeja on noin 250.
  • Aloe vera on erinomainen kasvi makuuhuoneeseen, koska se tuottaa happea ja imee hiilidioksidia yön aikana

Till Aloe Vera Gelly