Pyyhi talven jäljet kasvoiltasi

Onko pitkä ja pimeä talvi tehnyt ihostasi kalpean ja elottoman? Älä vaivu epätoivoon. Vartalomme kaipaama valo on pian täällä. Voit auttaa kasvojasi saamaan raikkaan kuulauden nopeammin takaisin. Noudata helppoja ohjeitamme ja saavuta keväisen raikas kauneus.

Kuorinta

Kun kuorit iholta säännöllisesti pois kuolleet ihosolut ja lian, iho tulee puhtaaksi ja raikkaaksi ja myös tuntuu siltä. Muista kuitenkin, että kasvojen iho on hauraampaa ja ohuempaa vartalon muuhun ihoon verrattuna, joten käytä hienokiteistä kuorintatuotetta. Koska kasvojen iho on herkkä, kuorinta harvemmin, esimerkiksi 1–2 kertaa kuukaudessa riittää hyvin.

Kosteutus

Kuivaan ihoon tulee helpommin ryppyjä, ja se veltostuu helpommin. Älä pese kasvoja liian usein, koska se kuivattaa ihoa. Kuivaa kasvot varovasti pyyhkeellä taputellen, älä hankaa. Levitä kosteusvoide, ennen kuin iho ehtii kuivua, niin saat parhaan vaikutuksen. 

Hyvä ravinto

Ihminen on sitä, mitä hän syö. Sama koskee ihoa. Jos ihon täytyy jatkuvasti pinnistellä eroon myrkyistä ja kuona-aineista, sitä on vaikea saada kauniiseen kevätkuntoon. Yritä syödä terveellisesti ja juoda paljon vettä, niin autat itseäsi tulemaan kaikkein kauneimmaksi versioksi itsestäsi.

Kasvohieronta

Piristä harmaata ja väsynyttä ihoa ihanalla hieronnalla. Hiero ihoa sormenpäillä sopivan lujaa, mutta ei niin lujaa, että se sattuu. Verenkierto lisääntyy, mikä saa kasvot näyttämään pirteiltä ja rusottavilta.

Lopuksi vähän aurinkoa

Haluat tietenkin nauttia auringosta, kun se vihdoin näyttäytyy, mutta aloita kohtuullisin annoksin. Auringonsäteily on voimakkaampaa kuin luulet, ja sinä haluat päivettyä, et palaa. Muista aurinkosuojakerroin!