FOREVER TALKS KASVAA!

Forever Talksia tuottaa Forever Living Products. Podcasteissa haastattelemme vaikuttajia, yrittäjiä ja menestyjiä, jotka luotaavat omaa osaamistaan ja kertovat parhaat vinkkinsä omalta erikoisalaltaan.

Forever Talks + Sara Rostrup. Puhetta kauneudesta ja ihonhoidosta.
Meikkitaiteilija ja kauneusbloggari Sara Rostrup @sarayoublush on tehnyt kaikenlaisia töitä muotinäytöksistä Yhdysvaltojen Vogue-lehteen. Hän on kokeillut kaikki parhaat meikki- ja ihonhoitotuotteet ja tässä podcastissa hän vastaa kysymyksiin ihonhoidosta ja hyvinvoinnista – ja kertoo parhaat kauneusvinkkinsä.

Forever Talks + Mirelle Stoor. Onnistu sosiaalisten medioiden hyödyntämisessä.
Sisustaja, bloggari ja vaikuttaja Mirelle Stoor @designbymirelle on suhteellisen lyhyessä ajassa kerännyt laajan ja uskollisen seuraajakunnan. Kahdessa podcast-jaksossa hän kertoo konkreettisia vinkkejä sosiaalisten medioiden hyödyntämiseen ja vastaa aihetta koskeviin kysymyksiin. 

Forever Talks + Kira Kosonen. Matkustamisen taito – pakkaa matkalaukkusi.
Suomalainen muoti- ja lifestyle-bloggari ja vaikuttaja Kira Kosonen @kira_kosonen on ahkera matkustelija, joka on käynyt maailman kiinnostavimmissa, kauniimmissa ja eksoottisimmissa matkakohteissa. Globetrotterina hän paljastaa mielellään parhaat matkavinkkinsä ja lempikohteensa. 

Forever Talks + Celine Irgens Aagaard. Tyylivarma keskustelu. 
Harvaa tuoretta suunnittelijaa on ylistetty niin monilla superlatiiveilla itse Vogue-lehdessä kuin Celine Aagaardia, jonka kosketuksesta lähes kaikki vaikuttaa muuttuvan kullaksi. Celine on envelope.no:n luova johtaja ja hänellä on valtava seuraajamäärä Instagram-tilillä @celineaagaard_. Nyt hän voi Envelope 1976:n myötä lisätä hattuunsa vielä yhden uuden sulan. Kuuntelemme tietenkin tarkalla korvalla, kun Celine jakaa parhaat vinkkinsä ja neuvonsa 20 työvuoden jälkeen muodin ja median parissa.

 


                                Kauneus ja ihonhoito                                                   Onnistu sosiaalisten medioiden hyödyntämisessä
                                        Kuuntele jakso täällä                                                                           Kuuntele jakso 1 ja jakso 2 täällä    
 


                                Matkustamisen taito                                                    Tyylivarma keskustelu
                                        Kuuntele jakso 1 ja jakso 2 täällä                                                        Kuuntele jakso täällä