Forever Living Products Scandinavia AB

Huippuyhdistelmä 

Vaikea aloittaa treenaaminen? Ei enää tekosyitä. Juhlistaaksemme syyskuun kuukauden tuotetta, Aloe Heat Lotionia, Forever-lähettiläämme Annika Sjöö on luonut hauskan treenihaasteen sinulle ja asiakkaillesi. Kaikki voivat olla mukana, päätät itse tasosi – mutta huolehdi, että sinulla on Aloe Heat Lotion lähettyvilläsi, sillä haasteesta voi tulla rankka ;) Tulemme nimittäin tekemään lankkua. 30 päivän ajan...

30 päivää kunnollesi
Annika käynnistää Forever Lankkuhaasteensa 1. lokakuuta, jotta kaikki Aloe Heat Lotionia tarvitsevat olisivat ehtineet saada tuotteet kotiinsa. Mutta jo nyt hän on järjestänyt pientä lämmittelyä sinulle. Lue Annikan vinkit ja katso alla oleva filmi – niin aloittamisesta tulee paljon yksinkertaisempaa.


Kuva: Fredrik Malmlund

Osallistu lankkuhaasteeseeni!

Me kaikki olemme varmaankin kuulleet pahamaineisesta vatsaliikkeestä, lankusta? Lankku on loistava harjoitus hänelle, joka haluaa harjoittaa keskivartalon lihaksiaan!

Lankku on myös harjoitus, joka sopii kaikille, koska sen voi mukauttaa yksilön tason mukaan. Voit tehdä lankun esim. polvilla tai varpailla sekä jakaa ajan, jonka olet lankussa.

Oletko kiinnostunut ottamaan haasteeni vastaan? Ole lankussa 1 minuutti päivässä kuukauden ajan ja huomaa, miten keskivartalosi vahvistuu!

Kunnostasi riippuen, päätät itse haluatko tehdä lankun polvilta vai varpailta, sekä haluatko pitää lankun 1 minuutin ajan tai jakaa ajan esim. 3 kertaa 20 sekuntia!

Lankussa tekniikka on kaiken A ja O. Kyynärpäiden pitäminen suoraan olkapäiden alapuolella sekä vartalon suorassa pitäminen koko harjoituksen ajan on tärkeää.

Lankussa ollessasi sinun tulee lyhentää välimatkaa lonkkaluun ja rintalastan välillä kippaamalla lantiota taaksepäin (kuten sinulla olisi häntä koipien välissä).

Tuo lapaluita yhteen ja pidä huoli, ettet ”lyyhisty kasaan” lattiaa kohti.

Onnea matkaan!

Halauksin Annika

 

Annikan ohjevideoSeuraa mukana Facebookissa
Olemme luoneet tapahtuman Facebook-sivullemme, täällä voit seurata haasteen etenemistä päivä päivältä koko haasteen ajan. Luvassa suuri määrä kannustusta!

Taggaa ja voita
Tietenkin vedämme haastetta myös Instagramissa, avainsanalla  #foreverplankchallenge. Taggaa mielellään myös omat kuvasi – jos saamme kuvia yli 100 osanottajalta – lupaamme, että eräät teistä tulevat voittamaan jotakin todella hienoa.